top of page

Chirurgische beeldschermen

>

>

UW HEALTHCARE PARTNER STREVEND NAAR PERFECTIE

Medical Displays Company biedt drie verschillende merken aan voor de chirurgische toepassing: Barco, NDS en NEC.  Wij kunnen een 20-tal chirurgische displays aanbieden in formaten van 15” tot 55”. De displays beschikken over een grote diversiteit van analoge en digitale aansluitingen (DVI, HDSDI, RGBS, DVI optical). Daarmee kiest u voor een grote flexibiliteit in het aansluiten van één of meerdere bronnen, die ook gelijktijdig getoond kunnen worden (picture-in-picture).

Chirurgische monitoren met een DICOM preset zorgen ervoor dat ook röntgenbeelden haarscherp worden weergegeven in de operatiezaal.

Uiteraard voldoen deze monitoren aan alle eisen. Alle spanningsbronnen zijn galvanisch gescheiden en niet-geleidend. Ook zijn ze voorzien van een luchtdichte behuizing en kunnen ze volledig gedesinfecteerd worden. Verder vallen ze op door een optimale beeldweergave in een sterk verlichte omgeving, zoals een operatiekamer.

 

Indien men interesse heeft in dit aanbod kan de gehele portfolio opgestuurd worden of kan een bezoek van een commerciële medewerker aangevraagd worden via het contactformulier.

bottom of page