top of page

Grote formaat displays en digital signage

UW HEALTHCARE PARTNER STREVEND NAAR PERFECTIE

Medical Displays Company werkt samen met verschillende partners om een zo’n ruim mogelijk aanbod te kunnen aanbieden. Enkele voorbeelden zijn Samsung, NEC, LG, Philips. De keuze van large format display hangt af van verschillende parameters. Welke content wilt men tonen? Wordt het display in verschillende zones verdeeld? Komt het display in een sterk verlichte ruimte te hangen of is dit in een donkere ruimte? Wordt het buiten of binnen geplaatst? Wordt het een videowall? En natuurlijk speelt ook hier de esthetiek een belangrijke rol voor vele klanten. Op al deze vragen kunnen wij een antwoord- en belangrijker, een oplossing - formuleren. MDC helpt u dan ook bij het ontwerp van uw inrichting om een zo efficient mogelijke en kwalitateitsvolle installatie te bekomen.

Digital Signage heeft de bedoeling om op een heel eenvoudige manier te communiceren met uw bezoeker, uw patiënt of klant.  Onze software maakt het U als gebruiker heel eenvoudig om vanaf een centrale computer, of vanaf verschillende computers, de content te bepalen die vertoond wordt op grote formaat displays. Dit is een moderne manier van communiceren met uw bezoekers.

Door onze software kunnen verschillende schermen, en zelf verschillende zones op de schermen verschillende contents laten zien op vooraf bepaalde momenten. Deze content kan gaan van presentaties, video’s, foto’s, televisie, actuele nieuwsberichten tot wegwijzers in uw zorginstelling.

Ook kunnen de schermen voor narrowcasting gebruikt worden in combinatie met uw patiëntenbeleidings-systeem. Ook voor dit laatste kan MDC een voorstel formuleren.
 

De hiervoor gebruikte mediaplayers van Medical Displays Company zijn hoogwaardige computers zonder draaiende delen waardoor de duurzaamheid verhoogd en het onderhoud tot een strikt minimum beperkt blijft. Ook verbruiken zij bijna geen energie en zijn ze heel compact.

MDC voorziet 2 software pakketten.

 

Een eerste software is deze die op een heel gebruiksvriendelijke manier de gebruikers toelaat om inhoud te laten afspelen op de verschillende schermen of via projectie. Men kan op een heel eenvoudige manier de schermen in  verschillende zones verdelen. In deze zones kunnen dan verschillende contant afgespeeld worden op vooraf bepaalde tijdstippen. Deze software wordt bij het aankopen van een mediaplayer en display gratis aangeboden.

 

De tweede softwareprogramma laat het beheer van meerdere displays toe. Zo kan centraal alle content beheerd of bepaald worden door de dienst communicatie of ICT. Maar men kan ook verschillende schermen of delen van schermen laten beheren door verschillende diensten of personen.

>

>

bottom of page