top of page

DELL WORKSTATION

PROFESSIONELE MEDISCHE TOWER VOOR RADIOLOGISCHE DOELEINDEN

DELL WORKSTATION VOOR RADIOLOGISCHE DOELEINDEN
Gebruik veeleisende professionele toepassingen, die uitzonderlijke prestaties in een volledig opnieuw ontworpen, compact chassis biedt.
•  Intel® Xeon® processoren uit de E5-2600-reeks en tot 128 GB geheugen
•  Professionele NVIDIA® of AMD grafische opties en tot vier harde schijven (twee 3,5" (9 cm) modellen of vier 2,5" (5 cm) modellen)
•  Maximaliseer uptime door vrijwel alle geheugenfouten te elimineren met de exclusieve betrouwbare geheugentechnologie van Dell

Ervaar hoe productiviteit evolueert.
Verwerk moeiteloos bronnenverslindende en grafisch intensieve werklasten met het geavanceerde ontwerp van deze professionele tower voor radiologische doeleinden

Profiteer van workstationprestaties
Neem de controle over uw werklast met krachtige Intel® processoren en tot 128 GB geheugen. Verwerk probleemloos hoeveelheden gegevens met maar liefst vier harde schijven en een geïntegreerde SATA-/SAS-controller

 

Ontwikkeld voor uw werkomgeving
Het Dell workstation is uitgerust met een volledig opnieuw ontworpen chassis, zodat u gemakkelijker dan ooit onderhoud en aanpassingen kunt uitvoeren.

 

Gebouwd om voor u te werken
Uw belangrijkste workstationtoepassingen zullen vlot werken danzij de ISV-certificering.

Maak hard werken makkelijk
Bespaar kostbare tijd en bronnen dankzij de flexibiliteit en betrouwbaarheid van Dell workstations.

Geheugen waarop u kunt bouwen
Beperk risico's en help werkonderbrekingen te voorkomen met de exclusieve Reliable Memory Technology van Dell.

 

Pure grafische kracht
Een breed scala van NVIDIA® en AMD® grafische opties, zoals de krachtige NVIDIA Maximus® technologie, helpt u optimaal van uw workstation te profiteren.

 

Minder belastend voor het milieu
Help energie te besparen en het milieu te sparen met de EPEAT® en ENERGY STAR® gecertificeerde configuraties.

Maak uw Dell workstationervaring compleet

Dit Dell workstation is nog maar het begin. Wanneer u bij ons koopt, kunt u veel meer krijgen dan alleen een workstation. U kunt een compleet systeem samenstellen dat volledig op u is afgestemd.

Waarom Dell voor Healthcare?
Dell workstations zijn ontworpen samen met en voor artsen, klinische researchers en specialisten om radiologische beelden op een optimale en uiterst snelle wijze te verwerken. Door adequatere perfomantie verhoogt de workflow en de kwaliteit aanzienlijk. Actueel gebruiken 13.000 Healthcare-medewerkers deze systemen aangeboden door Dell.

>

>

UW HEALTHCARE PARTNER STREVEND NAAR PERFECTIE
bottom of page