top of page

Onze trolleys zijn modulair van opzet en kunnen daardoor op klantspecificatie worden opgebouwd. Bij een bestelling wordt een configuratie samengesteld uit standaard producten die op voorraad zijn in het magazijn. Zo zijn wij in staat om de levertijden kort te houden. Voor het vaststellen van een geschikte configuratie kan er vrijblijvend met 3D CAD ontwikkelomgeving een gedetailleerd model gemaakt worden. Hierin wordt zo nodig de te plaatsen apparatuur meegenomen. Met behulp van een CAD tekening wordt er getoond hoe de voorgestelde configuratie er uit gaat zien. Indien dit noodzakelijk is kunnen er ook sterkte- en stabiliteitsberekeningen uitvoeren. Op basis van een door u goedgekeurde configuratie kunnen wij u vervolgens vrijblijvend een offerte aanbieden.

 

Onderstaand een overzicht van de beschikbare medische trolleys. Er kan voor iedere toepassing op specificatie een cart worden opgebouwd. 

Medische Trolleys

MDC One Medische Trolley

Met deze medische trolley kunnen zeer compacte opstellingen van medische toestellen worden gemaakt. Deze trolley kan worden ingezet als bijzet monitor in de OK of patiënt monitoring. Doordat de trolley makkelijk manoeuvreert is hij ook goed inzetbaar als mobiel systeem voor patiëntbezoeken binnen het ziekenhuis.

>

>

MDC Two Medische Trolley

Deze trolley wordt met name op OK's en poliklinieken ingezet, waarbij medische toestellen in combinatie met meerdere beeldschermen op lange monitorarmen vereist zijn. Deze trolley is leverbaar in verschillende breedtematen en vindt onder meer toepassingen bij minimaal invasieve chirurgie, cardiologie en KNO.

MDC Three Medische Trolley

De MDC three is een ruimte trolley voor medische apparaten en disposables. Doordat de trolley een groot werkblad heeft en voorzien kan worden van lange monitorarmen, wordt hij onder meer toegepast bij endoscopie of als spoedkar. De optionele elektrische aandrijving maakt de trolley gemakkelijk verplaatsbaar.

FLEXX Two Medische Trolley

De Flexx two trolley is geschikt voor opstellingen van medische toestellen in onder andere poliklinieken, behandelkamers en de OK. Doordat deze modulaire trolley leverbaar is in verschillende hoogte en breedtematen zijn opstellingen voor zowel zittend en staand gebruik te realiseren.

UW HEALTHCARE PARTNER STREVEND NAAR PERFECTIE
bottom of page