top of page

Interactieve Touch Displays

>

UW HEALTHCARE PARTNER STREVEND NAAR PERFECTIE

Interactieve Touch Displays zijn ontworpen voor intensief gebruik binnen en buiten uw vergaderruimte. Ze kunnen gebruikt worden voor een paar uur of ononderbroken voor 24 uur. De kwaliteit van de beelden en de interactieve prestaties stellen nooit teleur.

De displays zijn perfect voor eender welke zakelijke omgeving van kantoorruimten tot congres center. Het aanraakscherm laat u toe een klassieke presentatie om te vormen naar een interactieve belevenis. Men kan op een presentatie aanduidingen toevoegen en deze bewaren. U kan snel schakelen tussen presentaties, TV programma's en het internet, om zo alle aanwezigen te betrekken, door aan te sluiten bij hun individuele leerstijlen.

De MultiWriting functionaliteit maakt het mogelijk om met 4 tot 10 personen tegelijk aan hetzelfde scherm te werken, wat samenwerking binnen teams stimuleert. De hoge resolutie en de precieze aanraakgevoeligheid brengen beelden tot leven en het aanraakscherm is ideaal voor zowel visuele als schriftelijke oefeningen 

Gemakkelijk en eenvoudig! De touch-oplossing biedt kristalheldere high-definition beelden. De optische touch-technologie werkt via vingeraanraking of met een aanraakgevoelige pen en het scherm reageert zeer snel.

Onze maten:

55 inch

60 inch

65 inch

70 inch

84 inch

 

>

bottom of page